Over ons

Welkom op de website van Firma Heesakkers.

In 1981 is Firma Heesakkers opgericht, nu zijn wij uitgegroeid naar een allround leverancier voor puntlaswerkzaamheden. Firma Heesakkers vervaardigt producten in Staal en RoestVrijStaal met elke gewenste oppervlaktebehandeling. Firma Heesakkers is gespecialiseerd in het produceren van complex en uniek maatwerk in enkel stuks of grotere series. In het jarenlange bestaan van Firma Heesakkers heeft het bedrijf voor zijn vele klanten een grote diversiteit aan producten mogen vervaardigen. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden, volgen hieronder enkele van deze producten.

Al meer dan 33 jaar is Firma Heesakkers continu bezig met het ontwikkelen van de beste broedomgeving voor de vogels en het gebruikersgemak van de vogelliefhebber. Vanaf 2000 zijn hier de eigen fabricaat kunststof kweekkooien uit voort gekomen, die inmiddels over de hele wereld gebruikt worden. Naast de kunststofkooien biedt Heesakkers ook voeders en vogelbenodigdheden aan voor hobbyisten en professionals.

Firma Heesakkers is een innovatief bedrijf, actief op de (inter)-nationale markt van vogelvestiging. Het bedrijf speelt in de toenemende vraag naar duurzame oplossingen; tevens zijn wij ook een erkend leerbedrijf.

Bent u geïnteresseerd na het bezoeken van deze site, dan mag u ons geheel vrijblijvend benaderen voor meer informatie.

© 2012-2015 Firma Heesakkers Designed by Zuidstijl All rights reserved